Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ZS - "NEW SLAVES" (2010)

Έχει σκάσει μύτη εδώ και μερικές μέρες στα μουσικά Blog, αυτό το περίεργο και γοητευτικό album, μα το άκουσα μόλις χθες και μου πήρε, ολίγον, τα μυαλά. Οι ZS είναι ένα τρίο από το Brooklyn, ( Sam Hillmer (σαξόφωνο), Ian Antonio (κρουστά και electronics), Ben Greenberg (ηλεκτρική κιθάρα και electronics) και το New Slaves βγαίνει από την Social Registry. Ο ήχος της μπάντας είναι πειραματικός, υπερβολικά στατικός, θορυβώδης, με πολλή ενέργεια και περιέργους ήχους και η αλήθεια είναι ότι είτε θα σε κερδίσει στα πρώτα δευτερόλεπτα, είτε δεν θα σου αρέσει καθόλου από την αρχή. Τα (χωρίς φωνητικά) κομμάτια δεν δείχνουν να έχουν ιδιαίτερη εξέλιξη με το χρόνο, για την ακρίβεια τα περισσότερα από τα οχτώ μέρη στα οποία χωρίζεται ο δίσκος (που πολλές φορές ενοποιούνται) δεν έχουν καμία απολύτως εξέλιξη. Κοφτοί ήχοι που κινούνται σε κύκλους, χωρίς μελωδικές προφάσεις, μια βαβούρα από την κιθάρα και το σαξόφωνο, όλα «πειραγμένα» σε τέτοιο βαθμό που δεν αναγνωρίζονται, ένα διαρκές επαναλαμβανόμενο πράγμα που κολλάει σα βδέλλα στον εγκέφαλο. Είναι κάπου ανάμεσα στη free jazz, την electronica και το noise και υπάρχουν σαφείς ομοιότητες με Boredoms (κυρίως), Black Dice, John Zorn – για να αναφέρω μερικούς. Αυτό το πρωτόλειο υβρίδιο μοιάζει να έχει μεγάλα αποθέματα ενέργειας και αμεσότητας, είναι στιγμές που νομίζεις πως ακούς αλλόκοτη χορευτική μουσική και σε γενικές γραμμές είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από πολλά μουσικά σχήματα που κάνουν κάτι παρόμοιο, μιας και οι ZS καταφέρνουν να βγάλουν ένα αξιοπρόσεκτα «ζωντανό» και ευθύ ήχο.

((E A R))
((E Y E))

1 σχόλιο:

  1. Buy marijuana,mdma,Methamphetamins, cocaine,ketamine racemic,Benzodiazepines,Heroin, hash, hash oil, cookies, brownies, tinctures, weeds for sale,marijuana online, marijuana seeds,cannabis oil, buy cannabis oil. Visit our website for more info.

    Wickr ID: hugmankush

    Prices for Cocain.
    20 grams......$1950
    50 grams......$3900
    1 kilo ............$48000
    2 kilos ............$78000

    Weed prices.
    1 pound.........$2800
    1 kilo ............$5000
    2 kilos ..........$8000

    Crytal meth ice prices.
    20 grams......$1550
    50 grams......$3000
    1 kilo ............$37000
    2 kilos ............$70000

    Telegram ID: hugmankush
    Wechat ID: leewung
    Wickr ID: hugmankush
    Email: jordanchapman20@gmail.com

    We only accept payment through bitcoin, mae sure before you contact us you have your bitcoin ready.

    We also sale Guns Firearms 1911 Handguns AR-15s Concealed Carry
    Shotguns, Ruger LCR 38 Special Double-Action Revolver, Smith Wesson Model 60 357 Magnum/ 38 Special Revolver Glock 17,19,22

    ΑπάντησηΔιαγραφή